Dr. Daria Dulfu-Mihnea

 

Dr. Daria DulfuAlimentatia ca mijloc de prevenire a dezechilibrelor nutritionale la copii

    Nutritia reprezinta  parte din  fiecare zi, modalitatea prin care primim hrana  , energia, care ne influenteaza sanatatea din toate punctele de vedere. Informatiile din acest domeniu complex coplesesc uneori parintii si de multe ori e dificil ca acestia sa faca alegeri nutritionale potrivite pentru necesitatile fiecarui membru al familiei.
   Prezentarea are ca scop explicarea unor dezechilbre nutritionale frecvente la copii in ultimii ani si modalitati de prevenire a lor . Prin intelegerea unor mecanisme de functionare ale corpului nostru si a impactului pe care unele alimente le pot avea pentru sanatatea copiilor apar alegerile  nutritionale constiente , care sustin o nutritie mai sanatoasa si o calitate a vietii mai buna .

Despre Dr.DARIA DULFU-MIHNEA

Nutritionst si dietetician
Holistic Health Coach certificat international
Institut de Estetica si Sanatate Luna
     A ajuns sa iubesca nutritia ca domeniu de medicina preventiva, terapie nutritionala in boli , reglarea unor dezechilibre si ca parte din viata noastra de fiecare zi . Nutritia poate fi un instrument puternic de ajutor si hrana sau poate fi o modalitate de a acumula frustrari , depinde de modul de abordare . Tocmai in aceasta idee a hranei de calitate a ajuns sa studieze nutritia holistica si sa o aplice pentru pacientii ei , astfel incat sa aiba parte de cea mai buna consiliere in diferitele etape si necesitati din viata lor , sa poata intelege anumite mecanisme de functionare ale corpului si mintii noastre pentru a le aplica cat mai eficient.