Petru Stetiu

Exercitii Hemi-Sync – ”Opening the Heart”

Petru Stetiu (2)

„Marea iluzie este aceea că omenirea are limitări.” Robert A. Monroe.

Sunteți suficient de deschiși ca să inițiați o aventură excepțională în viața voastră?

Programele Institutului Monroe va ofera posibilitatea experimentarii directe a diferitelor stari de constiinta extinsa si a explorarii personale ale dimensiunilor profunde ale constiintei umane.

Tehnologia audio Hemi-Sync©, care sta la baza programelor noastre, foloseste combinatii specifice de tonuri audio prin care se induce sincronizarea celor doua emisfere cerebrale care, astfel, vor incepe sa functioneze ca o singura unitate, intr-o stare de coerenta superioara.

Starea de coerenta superioara a creierului este fundamentala in realizarea tuturor performantelor umane, fie ca este vorba de performante intelectuale, fizice sau spirituale si, ceea ce este esential,starea de sincronizare a creierul este „poarta” de acces in nivelele subtile ale realitatii extinse. http://www.hemi-sync.ro/ce-este-hemi-sync/

Despre PETRU STETIU 

Fizician, doctor in fizica, cadru didactic universitar pensionar. Din anul 2003 se ocupa de tehnica Hemi-Sync. In anul 2007 a fost publicata in limba romana cartea lui Robert A. Monroe intitulata “Calatorii inafara corpului” al carui traducator principal este, iar din anul 2008 conduce saptamanal ateliere de lucru de dezvoltare personala cu acesta tehnica la Cluj. A tinut numeroase conferinte despre Hemi-Sync la Cluj si ateliere cu aceasta tema si in alte localitati ale Transilvaniei. Este lider acredtat al Capitolului TMI Cluj al Institutului Monroe de Stiinte Aplicate din Virginia, USA, unde a fost pusa la punct tehnica Hemi-Sync.