Targ educational

TARG EDUCATIONAL Brasov 2014
     Educatia in sensul larg al cuvantului se refera la “Ansamblu de măsuri aplicate în mod sistematic în vederea formării și dezvoltării însușirilor intelectuale, morale sau fizice”. Drept urmare, vorbim nu doar despre o educatie intelectula ci si despre o educatie in sanatate, sport sau muzica, in cultura, arta sau societate.
Dorinta noastra de a organiza un targ educational a izvorat din constatarea conform careia majoritatea oamenilor azi, duc o lipsa acuta de informare, traind insa intr-un secol in care informatia este la indemana oricui.In acelasi timp, existand si o varietate de informatii, ne este greu uneori sa distingem care este cea valida pentru noi, ce ne ajuta si ce ne poate face bine.
    TARGUL EDUCATIONAL iti raspunde tuturor nevoilor.
Fie ca esti elev, student sau parinte, casnic sau bunic, cu siguranta o sa gasesti la noi cel putin o oferta, o informatie care iti va servi in viitor. Fie ca esti in cautarea unei gradinite pentru copilul tau, sau un centru afterschool, poate cauti un centru medical sau o scoala privata, cursuri de dezvoltare personala sau lectii de dans, toate acestea te asteapta sa le cercetezi, sa le explorezi astfel incat sa gasesti ceea ce este mai bun pentru tine si familia ta.
Cand va asteptam?
Duminica, 16 Februarie incepand cu ora 10:00 pana la 17:00
Unde?
Centrul Cultural Reduta
De ce?
Pentru ca… Cea mai lungă cale este cea de la urechi la inimă, adică de la informaţie la convingere.